Senzorro

Officieel startte Senzorro op 31 december 2015, toen nog onder de naam XAxis. Een mooi avontuur van een groep ervaren specialisten met een eigen visie op effectief grondwatermanagement. Maar al jaren waren Jeffrey Tromp en Samir Etaki geboeid door de techniek om data te verzamelen en overzichtelijk te presenteren. Hun samenwerking resulteerde uiteindelijk in de ontwikkeling van eigen meetapparatuur.
Het bedrijf begon te groeien, de ideeën sloegen aan en inmiddels werkt Senzorro voor een brede groep nationale en internationale opdrachtgevers. We zijn trots maar koesteren, ondanks de enorme groei, het plezier in ons werk en gedrevenheid om onze opdrachtgevers iedere keer weer aangenaam te verrassen. We stellen ons even nader aan u voor.

Jeffrey Tromp, directeur/eigenaar en software architect

Jeffrey is de grote digitale motor achter Senzorro. Hij is de founder en directeur van het bedrijf maar zijn grote passie is software ontwerpen. Zo is hij de bedenker en ontwikkelaar van het omgevingsmanagement-systeem voor de civiele bouw van de nieuwe spoortunnel in Delft. Maar Jeffrey bedacht nog zoveel meer applicaties voor o.a. productontwikkeling, voorraadbeheer en wetenschappelijk onderzoek. Zijn laatste staaltje is CaseData: software voor effectief grondwatermanagement, voorzien van meetnetbewaking, rapportage en alarmering. Jeffrey woont in hartje Amsterdam en is een bron van inspiratie. 

E-mail: jeffrey@senzorro.nl

Samir Etaki, hardware architect

Samir is bij Senzorro de hardware specialist. Zo heeft hij o.a. de sensor en de node ontworpen, een optimale combinatie van meetnauwkeurigheid, batterijduur en zendkwaliteit.

Samir is gepromoveerd aan de faculteit Technische Natuurkunde van de TU Delft, met een specialisatie in experimentele nanotechnologie. Bij Senzorro bedenkt hij innovatieve, industriële meet-oplossingen. Samen met Jeffrey vormt hij een onverslaanbaar duo. Samir de hardware, Jeffrey de software. In zijn vrije tijd fietst hij graag door Nederland en raakt hij al rennend de weg kwijt in de Duinen.

E-mail: samir@senzorro.nl

Frank den Daas, salesmanager

Frank weet alles van de sales bij Senzorro. Hij is altijd in de weer met de belangen van onze relaties. Frank is altijd gericht op helpen, draait ook al jaren mee en heeft een enorm netwerk. En weet natuurlijk alles van de producten en het managen van grondwater. Wat dat betreft is Frank een wandelende vraagbak. Je krijgt altijd een passend antwoord en voorzien van een vleugje humor. Motorrijden is een van zijn grote hobby’s en naast water drinkt Frank ook graag een wijntje.

E-mail: frank@senzorro.nl

Sander Derlagen, managing partner

Sander is eind 2020 toegetreden tot de directie van Senzorro. In zijn portefeuille: de verantwoordelijkheid voor de organisatie en de structuur van het bedrijf. Daarnaast is hij het directe aanspreekpunt om anderen zoveel mogelijk vrij te houden. Toch behoort ook sales tot zijn activiteiten, een kolfje naar zijn hand. Sander heeft een lange carrière achter de rug als zelfstandig ondernemer en trainer/coach van salesmanagers en -medewerkers van allerlei grote bedrijven.
Bij Senzorro voelt Sander zich als een vis in het water. Hij is gepassioneerd om met al zijn kennis en ervaring Senzorro naar een nog hoger plan te tillen. Bel of mail Sander gerust voor al uw vragen over Senzorro.

E-mail: sander@senzorro.nl