NIEUW GRONDWATERMANAGEMENT BESPAART ZOVEEL

Het nieuwe grondwatermanagement gaat een brede groep belanghebbenden enorm helpen. Bij het aanleggen van kilometerslange tunnels tot en met het bewaken van kademuren. Van het bouwen van civiele werken tot en met de lokale voetbalclub waar een speelveld regelmatig onder water staat. Senzorro grondwatermanagement is een uitkomst op allerlei werkgebieden en bespaart ongekend op manuren, brandstof, andere kosten en voorkomt schades. Denk daarbij gerust aan bedragen met heel veel nullen!

Veiligheid

Wij voorkomen dat hele werelden instorten

De sensorsen van Senzorro kunnen ook calamiteiten voorkomen. Een goed voorbeeld daarvan zijn de ingezakte kades in Amsterdam. Met de continu metingen van de sensoren van Senzorro was de verzadiging van de kades eerder gesignaleerd en hadden er passende maatregelen genomen kunnen worden. Het grondwater peilen is niet langer een tijdrovende klus èn mensenwerk.

Misbruik
Misbruik

Exact weten wie het sproeiverbod ontduikt

Overheidsmaatregelen botsen nog wel eens met privébelangen. Zo zal een, in het algemeen belang genomen sproeiverbod, zeker niet juichend worden ontvangen door bijvoorbeeld een fruitkweker. Misbruik kan om de hoek liggen. Met de grondwatersensoren van Senzorro is precies te meten wie het beleid aan zijn laars lapt.

Agrarische sector
Agrarische sector

Precies weten wanneer de natuur dorst begint te krijgen

Vruchtbare landgrond loopt steeds meer risico. Onder andere de klimaatveranderingen, het bemalen door de overheid en naderende verstedelijking zijn allemaal factoren die de grondwaterstand en een succesvolle oogst beïnvloeden.
In de agrarische sector kun je zonder adequate grondwaterpeilingen niet meer de juiste beslissingen nemen. Senzorro wil u er graag alles over vertellen.

U hoeft niet langer in de put te zitten
De bouw

U hoeft niet langer in de put te zitten

De grondwaterstand is voor bouwend Nederland een heel cruciaal gegeven. Of het nu om de aanleg van tunnels gaat, wegenbouw, hoogbouw, laagbouw, bedrijvenparken, renovaties, het prepareren van nieuwe locaties, etc. Een permanente schouw van het grondwater door
Senzorro kan honderdduizenden euro’s besparen op bouwkosten en allerlei calamiteiten voorkomen. Senzorro bouwt graag mee aan een succesvolle toekomst.

Drainage
Drainage

Precies weten waarom de drainage niet werkt

Drainage zorgt in Nederland dat we plezierig kunnen leven, sporten maar ook het land bebouwen. Een ingenieus ondergronds systeem zorgt voor de juiste afwatering en voor het droog blijven van tuinen, parken, sportvelden, akkers, etc. Maar soms komt daar toch meer bij kijken. Als het grondwaterpeil plotseling stijgt en het wordt op tijd gesignaleerd hoeft er niets aan de hand te zijn. Dan kan er bemaald worden, sluizen open gezet of water worden weggepompt. Het op tijd signaleren is daarbij van cruciaal belang. Dat is precies het werk van de sensoren van Senzorro. Die signaleren alles.